Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Marvy

   Ozdere

Descriere

Acest hotel modern se află la malul mării, la doar 1,5 km de centrul orașului Ozdere. Hotelul pune la dispoziție WiFi gratuit, o zonă de plajă privată, un centru spa si mai multe piscine.

Camerele de 5 stele ale hotelului Club Marvy Ozdere sunt prevăzute cu mobilier modern, TV prin satelit, aer conditionat si balcon relaxant. Minibarul din camere include apă imbuteliată. Camerele au si baie privată, dotată cu articole de toaletă.

Oaspeții pot savura un mic dejun tip bufet in fiecare dimineată, cu suc proaspăt de portocale. Există si opțiunea de mic dejun tarziu. Restaurantul principal pune la dispoziție vinuri ecologice si de masă, sortimente de bere locală si băuturi răcoritoare.

De asemenea, Club Marvy Ozdere oferă numeroase opțiuni de luat masa, cu 6 restaurante à la carte: Restaurantul Değirmen servește preparate din zona Mării Egee, iar İskele Meyhane oferă preparate din bucătăria turcească. Buono Italiano By Cristina Bowerman servește preparate din bucătăria italiană, iar la BOA Steak & Burger House sunt oferite fripturi și burgeri. Boho Beach oferă preparate din fructe de mare proaspete. Fish On The Rocks servește pește proaspăt și fructe de mare, cu vedere la plaja pentru adulți. Complexul are 11 baruri si 2 snack baruri. In plus, la barul de la piscină se pot savura băuturi reci si răcoritoare.

Oaspeții se pot relaxa cu o varietate de masaje si tratamente la centrul spa, la piscina infinită sau la toboganele cu apă. Hotelul oferă parcare gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.