Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AX ODYCY Hotel

Descriere

Situat in San Pawl il-Baħar din Qawra, acest hotel de la malul mării are vedere la Marea Mediterană. Oaspeții au la dispoziție o zonă de familie in aer liber, cu 2 tobogane, o zonă de joacă pentru copii și o zonă de familie interioară. De asemenea, proprietatea are o piscină pe acoperiș, destinată exclusiv adulților, cu căzi cu hidromasaj și vedere pitorească.

Hotelul AX ODYCY oferă camere elegante și moderne, cu aer condiționat sau incălzire, acces gratuit la internet WiFi, birou, baie privată, TV cu ecran plat și balcon privat.

Oaspeții pot lua micul dejun, pranzul și cina la unul din restaurantele hotelului, care oferă mese tip bufet sau à la carte. De asemenea, există un lounge bar, un bar in hol, un bar la piscină și un cocktail bar.

Proprietatea oferă o zonă pentru copii și program zilnic de divertisment pentru adulți. Personalul proprietății poate oferi informații turistice utile.

Hotelul AX ODYCY se află la 30 de minute de mers cu mașina de Valletta, capitala Maltei, iar vizavi de complex există o stație de autobuz cu legături către alte zone din Malta. Cea mai apropiată plajă cu pietriș este la doar 5 metri de zonă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie