Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Barcelo Fortina Malta

Descriere

Barceló Fortina Malta se găsește in Sliema, la 5 minute de mers pe jos de Plaja Tigné Point, oferă cazare de 5 stele și un bar. Proprietatea oferă un restaurant, precum și o zonă in aer liber sezonier, o zonă interioară și un centru de fitness. Proprietatea oferă room-service și WiFi gratuit in proprietate.

Acest hotel pune la dispoziție camere care include aer, un birou, o cafetieră, un minibar, o cutie de valori, un televizor, o terasă și o baie proprie cu duș. Baia proprie oferă o cadă, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr. La Barceló Fortina Malta, toate camerele au lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții cazați la Barceló Fortina Malta au la dispoziție un mic dejun tip bufet.

Personalul de la recepție, vorbitor de germană, engleză britanică, spaniolă și franceză, va fi incantat să vă ofere informații practice despre zonă.

Printre punctele de atracție populare situate in apropierea acestui hotel se numără Plaja MedAsia, Plaja Qui-Si-Sana și The Point Shopping Mall. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Malta, situat la 9 km de Barceló Fortina Malta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie