Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Premier Malta

Descriere

Best Western Premier Malta se găsește in St Paul's Bay, la 8 minute de mers pe jos de Plaja stancoasă Bugibba, și oferă o terasă, un bar și vedere la mare. Acest hotel de 4 stele oferă WiFi gratuit, room-service și o recepție deschisă nonstop. Este disponibil un centru spa și de wellness care include o piscină in aer liber, o zonă interioară, un centru de fitness și o saună.

Acest hotel pune la dispoziție camere cu aerul, birou, cutie de valori, televizor cu ecran plat, balcon și baie proprie cu duș. Baia proprie oferă articole de toaletă gratuite. La Best Western Premier Malta, camerele au lenjerie de pat și prosoape.

Proprietatea servește zilnic un mic dejun tip bufet, continental sau englezesc/irlandez complet. Best Western Premier Malta are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria mediteraneană, locală și internațională. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și halal.

Oaspeții cazați la acest hotel au la dispoziție o cadă cu hidromasaj și un hamam. La Best Western Premier Malta puteți juca biliard, iar zona este populară pentru ciclism.

Best Western Premier Malta se află la mai puțin de 1 km de Plaja Point din Qawra și la 2,8 km de Plaja golfului Tax-Xama. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Malta, situat la 16 km de acest hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie