Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adults Only Club at Lopesan Costa Bávaro Resort

Descriere

Adults Only Club at Lopesan Costa Bávaro Resort se găsește in Punta Cana, la 2,7 km de Plaja Bavaro, și are o piscină in aer liber, un centru de fitness, o grădină și parcare privată gratuită. Proprietatea are o terasă, un bar și un cazin. Proprietatea oferă room-service, o recepție deschisă nonstop și servicii de schimb valutar.

Acest complex pune la dispoziție camere care include aer, un birou, o cafetieră, un minibar, o cutie de valori, un televizor cu ecran plat, un balcon și o baie proprie cu duș. Baia proprie oferă articole de toaletă gratuite. La Adults Only Club at Lopesan Costa Bávaro Resort, camerele includ lenjerie de pat și prosoape.

La proprietate este disponibilă in fiecare dimineață un mic dejun tip bufet, continental sau american. Adults Only Club at Lopesan Costa Bávaro Resort are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria americană, franțuzească și italiană. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și vegane.

La acest complex de 5 stele puteți juca biliard, darts și tenis la dispoziție in bicicletă și inchiriere de mașini.

Acest complex se află la 3,1 km de Barcelo Golf Bavaro și la 3,4 km de Cocotal Golf&Country Club. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Punta Cana, situat la 14 km de Adults Only Club at Lopesan Costa Bávaro Resort.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie