Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Club Mediterraneo Hipotels

   Sa Coma

Descriere

Poziţie

Chiar lângă promenada de coastă care leagă stațiunile Sa Coma și S´illot. Multe magazine, restaurante și baruri în jurul hotelului. Populara stațiune Cala Millor la aproximativ 2 km. Un loc ideal pentru excursii in zona inconjuratoare (Pestera Dragonului de stalactite, satul Son Servera, statiunea Porto Cristo. Mai multe farmacii langa hotel. Aeroportul Palma de Mallorca este la 69 km de hotel.


Echipament

Complexul este împărțit de drumuri locale în 2 părți - CLUB și GRADINA. Prima parte a complexului, marcată CLUB, este situată pe promenada de coastă lângă plajă și este orientată în principal spre servicii de cazare - clădiri cu trei etaje (fără lift) situate în grădină și în piscină. Recepție în clădirea principală, piscină exterioară cu zonă separată pentru copii, snack bar lângă piscină (partea CLUB este împărțită printr-o culme cu trafic redus). A doua parte a complexului, marcata GRADINA, este despartita printr-un drum local - 2 restaurante cu aer conditionat de nefumatori (1 cu terasa), un bar, un amfiteatru, o piscina, o piscina cu atractii acvatice pentru copiii mai mici. , o grădină mare, un loc de joacă pentru copii, o altă suită. Sezlonguri si umbrele gratuite la toate piscinele, prosoape contra unui depozit.


Camere
Suită, 1 dormitor, Club: 1 dormitor separat, living cu chicinetă utilată (frigider, aragaz, vesela de bază, cuptor cu microunde), baie/toaletă (uscător de păr), TV/sat., aer condiționat individual, telefon, seif contra cost, balcon sau terasa; în partea de complex marcată CLUB.

Alte tipuri de camere (dacă nu se specifică altfel, camerele au facilitățile de mai sus)
  • Suită, 1 dormitor, Club, vedere la mare: vedere la mare; în partea de complex marcată CLUB
  • Suită, 1 dormitor, Grădină: în porțiunea complexului marcată GRĂDINA despărțită de un drum local
  • Garsoniera, gradina: doar 1 camera, living combinat cu dormitor si chicineta, in partea din complex marcata GRADINA despartita de drumuri locale

Mese
Demipensiune
  • Mic dejun si cina tip bufet.
Totul inclus
  • Mic dejun tip bufet (08:00–10:30)
  • Prânz tip bufet (12:30–14:30)
  • Cină tip bufet în restaurantul principal (18.00-21.00 sau 18.30-21.30)
  • Cina la restaurant - Tapas (1x pe saptamana, este necesara rezervare)
  • Gustare zilnică (10:30-23:00)
  • Băuturi alcoolice și nealcoolice (10:00 a.m.-11:30 p.m.)
  • Înghețată (10:00-23:30)

Părerea noastră

Recomandăm acest complex de apartamente familiilor active care apreciază să fie aproape de centrul orașului Sa Coma. Familiile cu copii sunt binevenite în clubul Funtazie.


Plajă

O frumoasă plajă largă de nisip, cu o intrare treptată în mare, accesibilă printr-o promenadă pietonală. Sezlonguri si umbrele contra cost, dusuri pe plaja.


Oferta sportivă

Gratuit : tenis de masa la hotel (echipament contra depozit), volei pe plaja.

Contra cost : biliard, jocuri video, teren de scufundări, închiriere de biciclete, centru sportiv (400 m de hotel, 3 terenuri de squash, fitness, saună), 4 terenuri de tenis, cel mai apropiat teren de golf Golf Son Servera la 7 km, windsurfing.


Copii

Pătuț gratuit, scaun pentru copii în restaurantul principal, piscină separată cu apă dulce pentru copii cu tobogane și cățărare pentru cei mici.

Program de animație Funtasie club în perioada 21.6. - 09.04.2023 (nu se aplică produsului Fischer Dynamix).


Categoria oficiala
  • 4 stele

Carduri

VISA, EC/MC, AMEX.


Site-ul web
www.hipotels.com
Internet

Gratuit: WiFi în zona hotelului.


Nota

În Insulele Baleare, vi se cere să plătiți o taxă turistică în funcție de categoria hotelului. Taxa nu este inclusă în prețul turului și trebuie plătită de către client direct la recepția hotelului. Sfera și calitatea serviciilor și activităților menționate pot fi afectate de introducerea unor eventuale măsuri de igienă sau antiepidemie în destinația dată.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.